Idősek Világnapja - buszos városnéző séta


A II. Kerületi Önkormányzat az Idősek Világnapja alkalmából buszos városnéző séta keretében köszönti a kerületi időseket. A 150 éves Budapestet most ülve, szakképzett idegenvezetők kalauzolásával tekinthetjük meg.


Tovább

Hűsítő Buda


Hűsítő Buda – vízvételi lehetőségek a II. kerületben


Tovább

Négy új ingyenes szolgáltatás a II. kerületben


Négy új ingyenes szolgáltatás a II. kerületben


Tovább

DélUtán lelkisegély szolgálat


Segítséget kínálunk


Tovább

Virtuális, kulturális és szabadidős ajánlatok TV nézés helyettTovább

Retro táncklub


Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt először megrendezésre kerülő Retro táncklub rendezvényünkre.

A rendezvény a II. kerületi Idősügyi Tanács programjainak keretében kerül megrendezésre. A belépés díjtalan és mindenkit szeretettel várunk, aki szívesen tölt el egy felhőtlen délutánt velünk és a régi idők slágereivel.


Tovább

Rólunk

Bemutatkozás pár szóban

A szolgáltatással segítséget kívánunk nyújtani a II. kerületben élő személyeknek a gyógyászati segédeszközök kölcsönzésének lebonyolításában, segédeszközök beszerzésében, felkutatásában, esetlegesen használatuk betanításában vagy felíratásában. Ha az eszközöket kölcsönözni szeretné a család, akkor azt elsősorban a Szent Ferenc Kórházzal kötött megállapodás alapján, a kórház rendelkezésére álló gyógyászati segédeszközeiből teljesítjük. Amennyiben nem áll rendelkezésre a megfelelő segédeszköz, úgy az asszisztens segít ezen eszközök felkutatásában, az eszköz kölcsönzésének lebonyolításában. A szolgáltatás térítésmentes, de az eszközök kölcsönzéséért a bérbeadó kölcsönzési díjat állapít meg.

Abban az esetben, ha a család az eszközöket meg kívánja vásárolni, az asszisztens segítséget nyújt a felíratásban és beszerzésben.

A szolgáltatást munkanapokon 8-16 óra között lehet igénybe venni, telefonon történt előzetes időpontegyeztetést követően.

Telefon: 06/20 477-0908