2012

Ebben az évben készült rendezvényeinkről

2012 - 2012.12.01. Adventi gyertyagyújtás

Advent kezdetén Nagy István református lelkész klubtársunk tartott megindító beszédet, és olvasott fel verseket. A tartalmas bevezető után az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtása következett. A gyertya fényében egy pohár illatos tea melletti meghitt beszélgetéssel zártuk a kellemes délutánt.

2012 - 2012.11.28. Tropicárium

November 28-án a Tropicariumban ismerkedtünk a mélyvízi világ érdekes élőlényeivel, a trópusi erdők élővilágával, hüllőkkel, valamint az édesvízi halak színpompás fajtáival. A látványalagút, a cápaakvárium és a rája - simogató medence maradandó élmény volt.

 

2012 - 2012.11.23. Nyugdíjas Expó

November 23-án a SYMA Konferencia és Rendezvényközpontban megrendezett Nyugdíjas expo rendezvényét látogattuk meg. Nagyon érdekes, izgalmas kiállítást láthattunk: cipők, ruhák, bioméz, egészséges élelmiszerek, gyógyászati segédeszközök, valamint idősotthonok kínálatában is válogathattunk.
Megismerkedhettünk több száz szolgáltatóval és termékkel, amelyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását szolgálják, kedvezményes üdülési ajánlatok között válogathattunk, és számtalan ötletet találtunk a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.
A nézelődés, vásárlás és kóstolás után megtekintettük az operett színház művészei és a VIII. kerület kulturális csoportja által adott színvonalas és szórakoztató műsort.

 

2012 - 2012.11.15. Közös Névnap

Ebben az évben november 15-én került sor a közös névnapok megünneplése alkalmából rendezett zenés mulatságra. A Fillér utcai és a Kazinczy utcai klub néhány tagját is vendégül láttuk.

A jó hangulathoz élő zene biztosította a talpalávalót. A résztvevők szerint ez az összejövetel is jó hangulatúra sikeredett, mivel mindenki hozott magával egy kis vidámságot és derűt is a sok finomság mellé…