gondozohazA szolgáltatásunkkal azoknak az időskorú személyeknek nyújtunk teljes körű ellátást, akik önmagukat otthonukban ellátni nem tudják, vagy kórházi ápolás után fokozott gondoskodást, törődést igényelnek, illetve szociális otthoni elhelyezésre várnak és nem igényelnek folyamatos orvosi ellátást, ápolást, nem fekvőbetegek, legalább segítséggel mozgásképesek valamint átmenetileg vagy tartósan nélkülözik a családi gondozást.

A gondozóház a gondozási központ galériáján helyezkedik el, ahol közös lakószobákban -1 db négyágyas, 2 db három ágyas- 10 fő elhelyezésére van lehetőség elsősorban a II. kerületben lakó, - szabad kapacitás esetén a főváros más kerületében lakó - igénylők részére.

Felvételre orvosi igazolás és az intézményvezető által elvégzett előgondozást követően kerülhet sor.

A teljes körű ellátás keretében a bentlakók részére lakhatást, napi négyszeri étkezést, orvosi javaslatra diétás étkezést, heti 2 órában orvosi ellátást, alapápolást, gondozást biztosítunk. Ágyneműt, ágyneműhuzatot, törölközőt, alapvető tisztálkodási eszközöket bocsátunk alakók részére. Elvégezzük az ágyneműk és a személyes ruházat mosását, a szobák takarítását, szükség esetén kisebb vásárlást, gyógyszerek kiváltását.Minden szobában van televízió. A folyosón 2 db fürdőszoba és WC áll rendelkezésre. Ezen kívül az ellátottak igénybe vehetik az idősek klubjának szolgáltatásait (fodrász, pedikűr, ingyenes közös gyógytorna, ingyenes masszázs, stb.) és részt vehetnek a klub programjain, rendezvényein.

A térítési díj az igénybe vevő jövedelmének a 60 %-a.